avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat retinut, ITP expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat retinut, ITP expirat

Am cumparat un autovehicul de la un proprietar si proprietarul mia dat actele masinii adica (certificatul si carte de indetificare)acum cateva saptamani ma oprit politia si mi-au luat certificatul pe baza ca era sparta toba si se audea rau si acum 2 zile a iexpirat si ITP.Cum trb sa procedez sa imi iau dinou certificatu daca eu nu cunosc PROPRIETARUL masinii??????
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 21:43, 23 Ianuarie 2012
Aţi spus că aţi cumpărat maşina de la proprietar care v-a dat actele maşinii? Proprietarul era în altă cameră şi vi le-a băgat pe sub uşă de ziceţi că nu-l cunoaşteţi?
Încercaţi să-i daţi de urmă omului de la care aţi luat maşina şi apoi totul e simplu.
Eu masina asta am cumparato de la un BISNITAr si nu ma-am uitat sa vad daca el este proprietat si alte lucruri
Vezi matale... e o vorbă românească ce zice că domnia şi partea cealaltă se plătesc.
Caută persoana aceea care e trecută la proprietar în acte (CI a maşinii, că te-au uşurat de certificat) şi te duci apoi la administraţia financiară din localitatea de domiciliu a persoanei respective să vezi dacă maşina e în continuare la el pe rol. S-ar putea să nu fie aceeaşi persoană de la care ai cumpărat însă, se rezolvă, că plăteşti acolo ce e de plată şi apoi mai întrebi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un autoturism pus sub sechestru judiciar cu executare silita. talibanu1991 talibanu1991 Buna ziua,am o intrebare legata de un autoturism,caruia l-am achizitionat in urma cu 2saptamani...de la un bisnitar,si am facut un contrat de vanzare cumpararr ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata dar de inmatriculata de aprope un an cum se poate vinde? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Am gasit o masina la un domn care a cumparato din bucuresti acum 1 an si jumatate dar nu a inmatriculato pe el pentru ca masina era stricata are ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto pe numele meu a unei maºini confiscate de vama si scoasa la licitaþie de catre anaf ,cumparata de mine. dancristian91 dancristian91 Buna ZiuaÎ Înmatriculare auto pe numele meu a unei maşini confiscate de vama si scoasa la licitaţie de catre ANAF ,cumparata de mine. Maşina a fost ... (vezi toată discuția)