Am cumparat un autovehicul de la un proprietar si proprietarul mia dat actele masinii adica (certificatul si carte de indetificare)acum cateva saptamani ma oprit politia si mi-au luat certificatul pe baza ca era sparta toba si se audea rau si acum 2 zile a iexpirat si ITP.Cum trb sa procedez sa imi iau dinou certificatu daca eu nu cunosc PROPRIETARUL masinii??????
Aţi spus că aţi cumpărat maşina de la proprietar care v-a dat actele maşinii? Proprietarul era în altă cameră şi vi le-a băgat pe sub uşă de ziceţi că nu-l cunoaşteţi?
Încercaţi să-i daţi de urmă omului de la care aţi luat maşina şi apoi totul e simplu.
Vezi matale... e o vorbă românească ce zice că domnia şi partea cealaltă se plătesc.
Caută persoana aceea care e trecută la proprietar în acte (CI a maşinii, că te-au uşurat de certificat) şi te duci apoi la administraţia financiară din localitatea de domiciliu a persoanei respective să vezi dacă maşina e în continuare la el pe rol. S-ar putea să nu fie aceeaşi persoană de la care ai cumpărat însă, se rezolvă, că plăteşti acolo ce e de plată şi apoi mai întrebi.