avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz1979

Activitate ionutz1979

este neaparat sa-l dau in judecata, sa dschid un proces, sau s-ar putea rezolva si cu o sesizare la autoritati? nu stiu ANPC, Politie...
Ma gandesc ca, pe langa cei 6.000 ron, o sa mai cheltui si alti bani pe proces.
Buna ziua!

in urma cu 4 luni am facut un contract cu o firma care face cabane pt a-mi construi una, valoarea contractului fiind de 15.000 RON. Proprietarul firmei a insistat sa facem un contract de mana, in care sa trecem valoarea si ceea ce urmeaza sa construiasca si sa nu facem contractul pe firma (pentru a nu mai plati taxe la stat). Am facut contractul intre mine si proprietarul firmei de constructii, dar nu am trecut un termen de predare a lucrarii - neatentia mea! Timp de 3 luni mi-a adus o parte din materiale pe teren si m-a tot amanat de la o zi la alta. A ridicat cca 10% din lucrare situatie in care i-am solicitat verbal sa incheiem colaborarea pt ca nu se tine de cuvant, sa isi ia inapoi materialul lemnos si sa-mi returneze banii. I-am dat un avans de 6.000 ron la data semnarii contractului, lucru care este stipulat si pentru care a semnat, dar pe care acum nu reusesc sa-l recuperez.

Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac, sa fac o plangere la politie, la ANPC? As putea sa ma duc si la finante cu acel contract semnat de el, sigur nu a platit impozit pentru banii incasati.

Va multumesc anticipat!
Buna ziua!

am si eu o intrebare: sora mea, care este plecata din Romania, a primit o citatie de la DNA pentru a fi audiata ca faptuitor pentru dare de mita intr-un dosar penal.

Se poate angaja in acest caz un avocat care sa o reprezinte sau trebuie sa vina personal. Imi puteti recomanda un avocat bun din Cluj?

Multumesc anticipat!