avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie de la DNA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie de la DNA

Buna ziua!

am si eu o intrebare: sora mea, care este plecata din Romania, a primit o citatie de la DNA pentru a fi audiata ca faptuitor pentru dare de mita intr-un dosar penal.

Se poate angaja in acest caz un avocat care sa o reprezinte sau trebuie sa vina personal. Imi puteti recomanda un avocat bun din Cluj?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:52, 2 August 2010
Avocatul se poate prezenta cu imputernicirea avocatiala si poate arata oganelor de cercetare penala sa sora dvs. este plecata in Spania ( banuiesc sa lucreze )si poate solicita reprogramarea pentru audiere, pentru ca declaratia este personala si avocatul poate asigura doar asistenta juridica in conditiile art 172 c.proc.pen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.255 din codul penal fodor florian fodor florian am primit o citatie de la parchetul de pe linga tribunalul bucuresti in care sunt anuntat ca sa ma prezint pentru a fii audiat in calitate de faptuitor in ... (vezi toată discuția)
Poti fugi de un proces? bebein bebein Buna ziua, Pe scurt cazul este urmatorul. Am dat mita instructorului de la scoala de soferi pt a lua examenul practic.Am recunoscut fapta inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)
Citatie telefonica adrianito adrianito primesc un telefon dupa un numar ascuns ,se prezinta cutarica si ma invita undeva dna! fara sa mi spuna pentru ce anume ,dosar etc .ce sa fac! (vezi toată discuția)