avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate nick31

Activitate nick31

Răspuns la discuția Alcool la volan
multumesc frumos si sa inteleg cu ce pedeapsa ia acuma si cu ce-a data anterior face inchisoare cu executare dar poate ma gandesc ca ar putea iesi mai inainte de termen sa presteze munca orice acolo se poate? o zibuna
Discuție Alcool la volan
buna ziua va rog frumos am si eu un prieten care a fost condamnat definitiv in anul 2010 luna august la pedeapsa de un an inchisoare cu suspendare si termen de incercare doi ani pentru alcol la volan dar intre timp mai exact pe 29-10-2013 a intrat cu masina intr-un stalp accident nu exista victime era singur la volan si cineva a sunat la salvare si intre timp a aparut politia si a refuzat recoltare de probe biologice intocmindu-se un dosar penal pentru refuz rugamintea mea ar fi daca cineva dintre dumneavoastra ar sti ce i se poate intampa ar mai putea lua o noua pedeapsa cu suspendare sau face inchisoare cu executare va multumesc o zi buna
Răspuns la discuția Refuz recoltare probe biologice
va multumesc mult pentru raspuns am inteles o zii buna tuturor
Răspuns la discuția Refuz recoltare probe biologice
va multumesc frumos pentru raspuns,dar spune-ti ca este obligat sa nu refuze recoltarea probelor biologige in vederea stabilirii alcolemiei numai daca are in aerul expirat o valoare de peste 40 dar acest lucru nu are cum pentru ca persoana in cauza nu a suflat in aparat atunci sunt cam in ceata
buna ziua ma numesc nicu-constantin si va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca refuzul de recoltare probe biologice in vederea stabilirii alcolemiei este pedepsita de codul penal nu oare se contrazice cu legea nr 46 din 2003 legea pacientului in care se specifica clar ca ai dreptul de-a refuza aceasta proba atunci ce sa mai intelegem?o lege iti da dreptul si alta te pedepseste
da poate sa nu mai faca scoala sa ia legatura cu un instructor