buna ziua va rog frumos am si eu un prieten care a fost condamnat definitiv in anul 2010 luna august la pedeapsa de un an inchisoare cu suspendare si termen de incercare doi ani pentru alcol la volan dar intre timp mai exact pe 29-10-2013 a intrat cu masina intr-un stalp accident nu exista victime era singur la volan si cineva a sunat la salvare si intre timp a aparut politia si a refuzat recoltare de probe biologice intocmindu-se un dosar penal pentru refuz rugamintea mea ar fi daca cineva dintre dumneavoastra ar sti ce i se poate intampa ar mai putea lua o noua pedeapsa cu suspendare sau face inchisoare cu executare va multumesc o zi buna
Din pacate, prietenul dv. nu va mai beneficia de clementa, ci ca pentru orice infractiune intentionata savarsita in termenul de incercare, se va revoca beneficiul suspendarii urmand sa execute ambele pedepse cu privare de libertate.
multumesc frumos si sa inteleg cu ce pedeapsa ia acuma si cu ce-a data anterior face inchisoare cu executare dar poate ma gandesc ca ar putea iesi mai inainte de termen sa presteze munca orice acolo se poate? o zibuna
Alcoolemie
Sabinamanolescu
Buna ziua! Scuzați mi vocabularul sărăcăcios al domeniul, va voi explica cum pot. Am un amic care in urma cu 2 ani a fost prins beat la volan. A refuzat ... (vezi toată discuția)