avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandirea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandirea permisului de conducere

in 2007 sotului i sa anulat permisul de conducere din cauza bauturii.nu sunt de acord cu asta dar ii pare rau si ar vrea sa indrepte lucrurile.dupa un an a tot incercat sa faca scoala din nou,dar la examen il picau politistii cand vedeau cazierul.se poate sa nu mai plateasca inca o data scoala?ce trebuie sa faca ?va rog datine un sfat.va multumim
Cel mai recent răspuns: rusunelu , utilizator 15:41, 20 Septembrie 2011
da poate sa nu mai faca scoala sa ia legatura cu un instructor
N-ar trebui sa suporte consecintele acelei fapte de acum pana la pensie. Dar asta este viata. Poate ocoli scoala de soferi prin intelegerea cu un instructor la care sa-i plateasca doar o suma modica.
va multumesc mult pt ca nu stim ce sa mai facem

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis teo_48 teo_48 Am permisul anulat,am sustinut examenul de 2 ori,iar acum mi-a spus instructorul ca conform unei noi ordonante ar trebui sa fac scoala de soferi din ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)