avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobandire permis

Am permisul anulat,am sustinut examenul de 2 ori,iar acum mi-a spus instructorul ca conform unei noi ordonante ar trebui sa fac scoala de soferi din nou,nemaifiind suficient decat cursul de legislatie pe care l-am facut la scoala lor.As dori sa stiu daca este adevarata aceasta informatie.
Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 21:02, 4 Martie 2010
NU.Prin anularea permisului nu ati uitat sa conduceti.Nu este nevoie sa faceti scoala din nou ci doar sa va faceti dosarul pt. a participa la examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea permisului de conducere anulat pop.marius pop.marius Am avut permisul de conducere anulat in urma unui accident. Stiu ca pot sa ma prezint la examenul de redobandire doar la un an de la ramanerea definitiva si ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Cum imi redobandesc permisul anulat ? guvy guvy Buna ziua. Sunt nou pe acest forum si va rog sa ma ajutati. In data de 12 mai 2007 am fast implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea corporala ... (vezi toată discuția)