Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat fără că eu să greșesc , a bifat mai multe puncte de penalizare . Chiar și instructorul este hotărât să facă o plângere către Politie pentru că își dă seama că este bătaie de joc . Din partea mea de cursant cum sau unde mă pot adresa că pe viitor sa fie urmăriți toți examinatorii pentru a se dovedi că se pica traseul și din vina polițistului.
Într-un final , am schimbat Școala de șoferi. Am dat de trei ori până acum și adevărul este că nu mă pot pune cu examinatorii , legea le dă dreptul să facă ce doresc cu acea fisa de examinare. Cu al treilea am mers fara probleme 10 minute după care mă pune sa opresc pe dreapta și ma declarat respinsă . Asta-i Romania....
Eu zic sa iei ore de condus suplimentare, sa inveti sa fii stapana pe volan si sa incerci iar.
Interesul examinatorilor nu e sa pice elevii, si chiar daca era mai strict, nu de atatea ori.
Stai linistita ca in alte tari sunt probe grele la permis, la noi e usor, deci asta-i romania si e bine momentan.