avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cati au intrat si cati au picat la barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cati au intrat si cati au picat la barou

In unele orase s-au afista deja rezultatele. Cei care au norocul sa stie deja, poate ne spuneti si noua cati au intrat si cati au picat la voi in oras
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:51, 25 Ianuarie 2008
LA Constanta s-au afisat luni seara.Din 74 de inscrisi au intrat 20. MAine seara se dau raspunsurile la contestatii, dar de obicei nu intra maimulti de 3-4.
Sunt si eu curioasa ce s-a mai intamplat in alte orase.
Nasol rau de tot. La BOtosani cica au intrat 8 din 18.

Se pare ca anul asta se intra sub 50 %.
Nasol rau de tot. La Botosani cica au intrat 8 din 18.

Se pare ca anul asta se intra sub 50 %.

Anul trecut tot asa a fost sau au intrat mai multi?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2006
mars0212, utilizator
La Baroul Bacau din 28 de candidati au fost declarati admisi 9.Azi se asteapta rezultatele la contestatii......nu cred ca vor fi admisi in urma contestatiilor....daca ma iau dupa anii precedenti....e foarte dificil de intrat ...e un cerc in care patrunzi foarte greu....si nici nu prea conteaza cat stii...altele sunt criteriile de selectie.....trist dar foarte adevarat...sper sa aveti parte de noroc si corectitudine.
La Constanta au fost admisi in urma contestatiilor 15 candidati.Au intrat in total 35 din 74.Anul trecut s-au admis 13 contestatii.Am intrat si eu anul asta.Dupa mine a fost cel mai greu examen din viata mea.Epuizant :5 zile la rand a fost prea mult!
Dar #-o am scapat. Sa vedem ce mai urmeaza.Acum tb. sa-mi caut maestru.Stie cineva care sunt pasii?

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)