avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Cati au intrat si cati au picat la barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Cati au intrat si cati au picat la barou

In unele orase s-au afista deja rezultatele. Cei care au norocul sa stie deja, poate ne spuneti si noua cati au intrat si cati au picat la voi in oras
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:51, 25 Ianuarie 2008

nu-mi vine sa cred ca la Barou se mai si pica. chiar se pica !! eu cred ca apar niste cifre acolo .. doar de fatada ... ca sa zica si ei ca au picat pe cineva. Sau poate ca dau prea multi in Barou care cau trecut prin facultate ca Voda prin loboda. :))
ce bani fratilor ca deocamdata la Barou nu se intra pe numa de locuri. Stati sa vedeto cand o sa se intre asa...#-oAtunci sa te tii stres si spaga. Acum exct cum a spus si colegul trebuie sa ai minim 6 la fiecare materie si 7 media geneala.

Apropo de picat se pica! Nu e un examen deloc usor, dar daca inveti si te mai duce un pic si mansarda... se ia fara probleme.
Au intrat toti cei care au invatat..................suficient de mult cit sa nu pice!!;)
Nu se platesc decit taxe de inscriere,ca la orice examen...Dar pentru cei care sustin cit-n luna si in stele,un mesaj"PROSTIA SE PLATESTE"
adica am vazut cazuri aiurea rau ....iei proc civila cu 10 si pici civilul cu 3.80 ? :(( #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in barou Romică Stoica Romică Stoica Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)