Buna seara! Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot afla ce trebuie sa fac pt infiintarea si buna functionare (fara amenzi in cazul controalelor) a unui centru de colectare deseuri feroase si neferoase in mediul rural in jud Dambovita. Ce documente imi trebuie? Mentionez ca am depus dosarul pt infiintarea unei intreprinderi individuale.
buna ziua! poate cineva sa-mi spuna ce cuantum este prevazut in legislatia in vigoare pentru penalitati la intarzierea platii chiriei unui spatiu comercial? mentionez ca in contractul de inchiriere nu au fost specificate expres, ci doar cu formularea ,,conform legislatiei in vigoare". va multumesc
buna ziua! poate cineva sa-mi spuna ce prevede legislatia pentru urmatoarea problema va rog: in urma incetarii unui contract de comodat, bunurile materiale care au fost incluse ca anexa in contract (bunuri necesare pt servitul mesei, mese, farfurii, fete mese, etc,) in ce stare calitativa vor fi restituite proprietarului? in starea in care se gasesc la incetarea contractului datorita uzurii normale sau vor fi inlocuite cu altele in starea in care au fost imprumutate initial? mentionez ca in contract nu s-a facutu nicio referire la acest lucru. multumesc