avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cuantum penalitati intarziere plata chirie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cuantum penalitati intarziere plata chirie

buna ziua! poate cineva sa-mi spuna ce cuantum este prevazut in legislatia in vigoare pentru penalitati la intarzierea platii chiriei unui spatiu comercial? mentionez ca in contractul de inchiriere nu au fost specificate expres, ci doar cu formularea ,,conform legislatiei in vigoare". va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:39, 15 Decembrie 2011
0,2% /zi intarziere
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce valoare au penalitatile pt neplata chiriei la timp ursansorin ursansorin Am un contract de inchiriere la un apartament de la ANL, cu primaria. In contract nu scrie nimic despre cuantumul penalitatilor. \" Pentru neplata la timp a ... (vezi toată discuția)
Pot cere si plata penalitatilor in cadrul somatiei de plata nicoleta_85 nicoleta_85 Pot cere si plata penalitatilor datorate conform contractului incheiat intre parti, daca formulez o somatie de plata intemeiata pe OUG 119/2007?? am citit ... (vezi toată discuția)
Proces de insolventa florin_b florin_b Buna ziua. Va supun atentiei Dvs. urmatoarea problema: In urma neplatirii a unor fact. de inchiriere a unui spatiu, valoarea totala a creantei calculata cu ... (vezi toată discuția)