Da, facut din biomasa, are acciza 0, si atunci? Si uleiul vegetal pur si simplu poate fi folosit ca si combustibil.
In UE nu trebuie antrepozit fiscal !
A existat o speta in care ANAF ul a cerut accizele pentru biodiesel unui producator, si a castigat in Instanta din simplul motiv ca producatorul respectiv nu a putut face dovada ca era combustibil facut din biomasa ( nu avea un certificat al biodieselului facut de un laborator autorizat...)
Le-am sucit si pe-o parte si pe alta, si nu rezulta de nicaieri ca e nevoie de antrepozit fiscal, avand in vedere ca e un produs facut din biomasa si are 0 acciza !
Dupa ce am fost a doua oara la Rutiera Caras Severin, m-am intors la ghiseu cu certificatul de grefa pt. fapta actuala, mi-am luat permisul de conducere, am semnat ca-l voi aduce in cazul in care pierd procesul cu Rutiera Ilfov, dar mi-a spus de la ghiseu ca oricum va trebui sa aduc permisul pe data de 17 septembrie 2010, ca e suspendat incepand cu acea data de cei de la Caras Severin !
Stie cineva sa-mi spuna putin mai explicit daca e nevoie la aceasta ora in Romania de antrepozit fiscal pentru producere de biodiesel, care se fabrica din biomasa ?
Nu, am depus plangere impotriva faptului ca mi s-a retinut din nou acum permisul, iar cei de la ghiseu mi-au spus ca trebuie sa ma scoata din calculator cei de la Caransebes.
Intre timp,cei da la Caransebes m-au deblocat in calculator, mi-am luat permisul pana la terminarea actualului proces aflat pe rol, dar cei de la ghiseu m-au informat verbal ca voi avea permisul suspendat incepand cu data de 17.09.2010 pe o perioada de 3 luni pentru fapta din 2006 !
Intre timp, mi-au ridicat permisul in calculatorul politiei pentru fapta din 2006, incepand cu 17 septembrie2010, 3 luni !!!!!!!
Eu mi-am recuperat perm,isul, care acum e la mine, in baza certificatului de grefa de la Judecatoria Ilfov !!!!!!!!!!
Pe de alta parte, ce legatura are articolul din Codul de prced fiscala unde scrie ca executarea silita se prescrie dupa 5 ani cu Legea circulatiei ? Mai mult decat atat, nu mi-a venit de plata nici o amenda pana acum........
Stimati colegi,
Am o speta f interesanta, si anume, in luna februarie 2006 am fost prins de aparatul radar cu viteza de 118 km/h in localitate, intocmindumi-se proces verbal de constatare, luandu-se totodata masura suspendarii permisului de conducere, permis care nu-l aveam la mine, deci, fizic nu au putut sa-l retina. Am contestat procesul verbal la Judecatorie, proces pe care l-am pierdut, prin sentinta ramasa definitiva in decembrie 2006.
Avand din nou ceva probleme cu rutiera, mi s-a spus ca figurez in calculator cu acest proces !
Puteti sa-mi spuneti daca e prescrisa fapta si cea complementara conform art.13 din OG2/2001 ? Stiu ca in conf. cu art. 131 din Cod Fiscal, fapta se prescrie dupa 5 ani, cea financiara, pe care nu am platit-o, insa, acest articol se refera la executarea silita, mie pana acum nevenindu-mi nici o somatie de plata de la fisc.....
P.S. Cei de la Politie chiar nu stiu ce sa faca, parerile sunt impartite vis-a-vis de faptul ca permisul nu mi-a fost ridicat niciodata, neavand nici o dovada, nesemnand nici un angajament....
Multumesc