avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Antrepozit fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Antrepozit fiscal

Stie cineva sa-mi spuna putin mai explicit daca e nevoie la aceasta ora in Romania de antrepozit fiscal pentru producere de biodiesel, care se fabrica din biomasa ?
Cel mai recent răspuns: costi1 , utilizator 03:11, 17 August 2010
DA, conf. prev. OUG nr.109/07.10.2009 - pentru completarea si modificarea Legii nr.571/2003 - Codul Fiscal, publ. in M.Of. nr.689/13.10.2009.
Textul legal, vezi:
[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2010
legalmgm, utilizator
Le-am sucit si pe-o parte si pe alta, si nu rezulta de nicaieri ca e nevoie de antrepozit fiscal, avand in vedere ca e un produs facut din biomasa si are 0 acciza !
Biodisel-ul este un combustibil
Da, facut din biomasa, are acciza 0, si atunci? Si uleiul vegetal pur si simplu poate fi folosit ca si combustibil.
In UE nu trebuie antrepozit fiscal !
A existat o speta in care ANAF ul a cerut accizele pentru biodiesel unui producator, si a castigat in Instanta din simplul motiv ca producatorul respectiv nu a putut face dovada ca era combustibil facut din biomasa ( nu avea un certificat al biodieselului facut de un laborator autorizat...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producere biodiesel pentru consum propriu persoana fizica nicu40 nicu40 Doresc sa-mi construiesc o instalatie de productie biodiesel de mica capacitate care sa-mi satisfaca nevoile de consum propriu, din cate am vazut producerea de ... (vezi toată discuția)
Norme cod fiscal Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul www.mfinante.ro la secţiunea Transparenţă decizională a fost publicat proiectul de Hotărâre pentru modificarea şi completarea normelor ... (vezi toată discuția)
Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)