avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate Silvia Dumitru

Activitate Silvia Dumitru

Va rog mult sa ma ajutati cu "Solutionarea sesizarilor si reclamatiilor privind discriminarea bazata pe criteriul de sex" conf legii 202 /2002?Cuprinde articolele de la 30 la 35? Sau doar art. 30?Mulțumesc anticipat!


Cornel Vasile a scris:

Mentionati exact ceea ce doriti sa aflati.

Responsabilitatile ordonatorilor de credite! Mulțumesc frumos!
Care sunt responsabilitatile functionarilor publici potrivit legii 500/2002?
Discuție SA- CENZORI
Buna ziua! O societate pe actiuni si-a restrans activitatea si mai functioneza decat cu un salariat. Pana acum a avut 3 cenzori care le expira mandatul .Pe viitor aceasta societate poate sa functioneze decat cu un cenzor ? Multumesc!
Răspuns la discuția Somaj Tehnic
Va multumesc mult pentru raspunsuri, dar daca are de incasat dividente mai poate benefia? (are sold in ct.5311 - casa , aprox.12.000 lei -mentionez ca in luna martie are incasari cu 75% mai mici decat ianuarie si februarie)
Discuție Somaj Tehnic
Administratorul unei societati comerciale (SRL) este unicul salariat al acestei societati. Activitatea este transport-persoane (uber-taxi). Poate beneficia de somaj tehnic?(mentionez ca incepand cu starea de urgenta nu a mai avut activitate)....
Administratorul unic unui SA cu mandat de administrator poate sa administreze fara indemnizatie? Mentionez ca acesta este si actionar majoritar al firmei.


george-neagu a scris:

Nu e un termen trecut in lege.

Multumesc frumos!
După ce perioada , o persoana juridica poate sa vanda un auto achizitionat prin programul rabla,?
Buna ziua,
Administratorul unei societati pe actiuni a fost ales din randul salariatilor.In acest caz contractul de munca a fost suspendat si s-a facut contract de mandat pe o perioada de 4 ani. Este corect sa se suspende contractul, sau trebuia facut incetare de contract.
Pentru administrator, angajatorul , plateste contributia CAM?