avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii administrator societate comerciala pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii administrator societate comerciala pe actiuni

Buna ziua,
Administratorul unei societati pe actiuni a fost ales din randul salariatilor.In acest caz contractul de munca a fost suspendat si s-a facut contract de mandat pe o perioada de 4 ani. Este corect sa se suspende contractul, sau trebuia facut incetare de contract.
Pentru administrator, angajatorul , plateste contributia CAM?
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cim director general Silvia Dumitru Silvia Dumitru In anul 2014 directorul general al societatii noastre (societate pe actiuni) a iesit la pensie ptr limita de varsta conf art.56(c) codul muncii.In continuare ... (vezi toată discuția)
Mandat administrator si director general Silvia Dumitru Silvia Dumitru 1. Administratorul societatii a fost revocat din functie .El insa ramane in continuare in firma in functia de director general.Ce contract poate incheia ... (vezi toată discuția)
Actionar - director general magyari magyari Vreau sa va ascult parerile intr-o problema aparuta ieri. Sunt consilier juridic la o societate pe actiuni, mai bine zis un IFN SA ( institutie financiar ... (vezi toată discuția)