avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate mario.m

Activitate mario.m

Buna...as dori si eu daca se poate sa ma ajutati sa formulez o cere de chemare in judecata pt plata pensiei alimentare....nu am avut timp sa umblu la inceputul facultati, e tarziu acuma? daca nu un ex de cerere daca se poate in care sa se specifice sa plateasca de la inceputul anului universitar....

Va multumesc, si ma scuzati daca daca nu sunt prea clar.
Ma puteti ajuta va rog un pic cu formularea cereri de chemare in instanta petru plata pensiei alimentare...tin sa mentionez ca eu sunt domiciliat in Timisoara iar "tatal" in Satu-Mare fiind angajat la electrolux.
Eu ma pot adresa judecatoriei din Timisoara nu neaparat la Satu Mare nu?
Va multumesc pt raspunsuri! Lla inceputul anului universitar voi cere o adeverinta precum ca urmez cursurile universitare si ma voi adresa instantei.
Va multumesc din nou!
Pot sa mai primesc pensie alimentara daca am intrerupt un an studile(dintre clasa aXII-a si facultate)? Deci dupa terminarea clasei a 12(2009) nu m-am inscris la facultate in acel an ci anul acesta(2010).M-am inscris in anul 1 la Facultatea de 'Balnefiziokinetoterapie' Timisoara in cadrul facultati de medicina. Parintii mei fiind divortati din anul 2000.