avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters161759

Activitate ContSters161759

este vorba de o mostenire care consta in o casa la tara plus niste terenuri.ambii parinti sunt morti,tata a murit in urma cu o luna si mama cu un an inaintea lui.tatal meu nu are copii,de fapt el m-a crescut si m a infiat de cand eram mica.mai am o sora de mama,ea nefiind infiata de tata.practic amamdoua avem aceeasi mama,insa numai eu sunt infiata de el,casa fiind trecuta pe numele lui ,casa care a fost facuta impreuna cu mama mea. as dori sa stiu cum stau lucrurile,cu casa si terenurile.normal zic eu ca ar fi ca mie sa imi ramana casa si sorei terenurile......:D.va rog frumos sa ma ajutati!
buna.mama a murit in urma cu aprox un an iar tatal meu luna aceasta.toata averea este estimata la o casa la tara si niste terenuri.mentionez ca suntem 2 surori,insa doar eu sunt infiata de tata.de fapt,mai clar amandoua avem aceeasi mama insa doar pe mine m- a infiat tata,care de altfel nu are nici un copil.vreau sa deschid succesiunea si as vrea sa aflu inainte cum stau lucrurile.casa este construita de ambii parinti insa este trecuta pe numele tatalui meu decedat.va multumesc anticipat!