avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune dupa moartea parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune dupa moartea parintilor

este vorba de o mostenire care consta in o casa la tara plus niste terenuri.ambii parinti sunt morti,tata a murit in urma cu o luna si mama cu un an inaintea lui.tatal meu nu are copii,de fapt el m-a crescut si m a infiat de cand eram mica.mai am o sora de mama,ea nefiind infiata de tata.practic amamdoua avem aceeasi mama,insa numai eu sunt infiata de el,casa fiind trecuta pe numele lui ,casa care a fost facuta impreuna cu mama mea. as dori sa stiu cum stau lucrurile,cu casa si terenurile.normal zic eu ca ar fi ca mie sa imi ramana casa si sorei terenurile......:D.va rog frumos sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 14:44, 6 August 2010
Inteleg ca nu v-a placut raspunsul meu!

:hm:
Poate cineva va va spune exact ce doriti sa auziti!
Mai ales ca am observat ca topicul deschi initial in sectiunea dr. familiei...apare acum "in dreptul" altcuiva.
O zi buna va doresc!
mergeti la un notar pt dezbaterea succesiunii si acolo puteti face si partajul daca exista un acord intre dvs si sora privind impartirea bunurilor imobile.
:offtopic: @adameva, va rog sa nu mai deschideti alte topicuri in privinta aceluiasi subiect .Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire luciavonella luciavonella sora mea poate sa mosteneasca casa dupa moartea sotuli si a socrului socrul e propietarul (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea parintilor ContSters161751 ContSters161751 buna! tatal meu a murit acum o luna ,mama fiind moarta de un an. noi suntem 2 surori,casa fiind trecuta pe tatal meu.mentionez ca doar eu sunt fiica legitima ... (vezi toată discuția)
Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: bunicii mei au murit. ei au avut 3 fete si un nepot pe care l-au infiat. nepotul avea o sora si o sotie ... (vezi toată discuția)