avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

sora mea poate sa mosteneasca casa dupa moartea sotuli si a socrului socrul e propietarul
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 13:47, 2 Octombrie 2015
Va raspund din punct de vedere juridic, ca din punct de vedere moral ......
cand socrul va deceda mostenitori vor fi sotia supravietuitoare ( ddaca este cazul ) in concurs cu descendentii.
sora dvs nu are vocatie succesorala la succesiunea socrului ( cand va fi cazul ).

sa nu uitam ca viata e imprevizibila :((

sora dvs il va mosteni pe sotul sau .
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
Roxana alina Stancu , Avocat
da dar sint morti toti singura in vita este sora mea care a ramas in casa ce drept ar avea
sotul are drept dupa socru daca a decedat dupa el, ea are drept dupa sot deci in parte la acea proprietate, depinde cu cine vine fiecare in concurs frati, parinti, copii.....
sotul a decedat inaintea tatalui
deci sotul e mort inaintea tatalui, in momentul de fata ea este singura pt ca au murit toti ea ce drept ar avea neavind nici cumumnati nici copii ;)este singura

Alte discuții în legătură

Buna ziua. de curând sora mea a murit. ea a fost căsătorită ... Marialuiza27 Marialuiza27 Buna ziua. De curând Sora mea a murit. Ea a fost căsătorită dar nu a avut copii. Soțul ei fiind mai mic cu 10 ani ..ea a decis sa ii facă testament sa ... (vezi toată discuția)
Moºtenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa sora decedata irisp irisp Daca sora a murit si copilul sorei a murit si el, succesiunea nu a fost facuta, eu ca frate am drept la mostenire impreuna cu cumnatul meu? (vezi toată discuția)