avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate rheagrah@gmail.com

Activitate rheagrah@gmail.com

In cazul decesului tatalui nostru , (noi fiind adulti), fost detinut politic, putem beneficia de pensie de urmas? In caz ca da, unde se depune documentatia si in ce consta ea si daca este un termen pt dosar ( decedat in 2004).... ( din decret 118/1990 nu a m inteles ... )
Prin examen organizat cu ANFP in 2008 am ocupat functia de sef serviciu (functionar public); Urmare a reorganizarii institutiei, din 15 03 2009 am fost trecuta in functia de sef birou iar ,din 01.03.2010 personal de executie consilier sup I la compartiment cu aceleasi atributii cu fostul "birou"... Mi s-a comunicat decizia, nu am contestat, fiind "perioada de criza".... O noua reorganizare recenta a institutiei, imparte atributiile fostului meu serviciu in 3 compartimente, schimba denumirile compartimentelor ( au fost faramitate). In 2 din aceste compartimente personalul ramane functionar public ( intrat in randul fp fara examen cu ANP, prin transformare), iar eu urmeaza sa fiu trecuta in compartimentul care are 1/3 din atributiile anterioare comune serviciului/birou/comp. pe care le-am condus, dar devin personal contractual. Exista vreo modalitate sa ma opun scoaterii din randul functionarilor publici?