avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie urmas fost detinut politic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie urmas fost detinut politic

In cazul decesului tatalui nostru , (noi fiind adulti), fost detinut politic, putem beneficia de pensie de urmas? In caz ca da, unde se depune documentatia si in ce consta ea si daca este un termen pt dosar ( decedat in 2004).... ( din decret 118/1990 nu a m inteles ... )

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de legea 118/90 ca urmaș ? Toni77 Toni77 Buna ziua,antonio ma numesc si am 42 de ani,tatăl meu (decedat)a fost deținut politic 3 ani si a beneficiat de legea 118/90.Pot beneficia ca urmaș de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)
Legea 118/1990 silviu2006 silviu2006 Buna ziua. Tatal meu a fost beneficiarul legii 118/1990, mama a beneficiat si ea de drepturile acestei legi dupa decesul tatalui meu. In prezent si mama este ... (vezi toată discuția)