avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legea 118/1990
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legea 118/1990

Buna ziua.
Tatal meu a fost beneficiarul legii 118/1990, mama a beneficiat si ea de drepturile acestei legi dupa decesul tatalui meu. In prezent si mama este decedata. As dori sa stiu daca eu ca urmas ( fiu ) beneficiez de drepturile acestei legi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:55, 30 Septembrie 2009
Beneficiati conform art.3, alin.2:
Art. 3. -
(2) În cazul celor decedaţi, urmaşii acestora au dreptul la pensie de urmaş în condiţiile legii, cu luarea în calcul a vechimilor stabilite potrivit prezentului decret-lege.

Pentru mai multe informatii, vedeti Decretul -Lege nr.118/1990 republicat, aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas August88 August88 Buna seara. Tatal meu a fost beneficiarul legii 118/1990. El a decedat in urma cu doi ani si as dori sa stiu daca eu ca urmas pot beneficia de drepturile ... (vezi toată discuția)
Legea 118/1990 pensie urmas danielarusu danielarusu Buna ziua! As dori sa intreb daca fiind fiica unui beneficiar care a decedat al Legii 118/1990, pot beneficia de pensie de urmas in baza acestei legi si ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de legea 118/90 ca urmaș ? Toni77 Toni77 Buna ziua,antonio ma numesc si am 42 de ani,tatăl meu (decedat)a fost deținut politic 3 ani si a beneficiat de legea 118/90.Pot beneficia ca urmaș de pensie ... (vezi toată discuția)