avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... modificare raport serviciu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

modificare raport serviciu functionar public

Prin examen organizat cu ANFP in 2008 am ocupat functia de sef serviciu (functionar public); Urmare a reorganizarii institutiei, din 15 03 2009 am fost trecuta in functia de sef birou iar ,din 01.03.2010 personal de executie consilier sup I la compartiment cu aceleasi atributii cu fostul "birou"... Mi s-a comunicat decizia, nu am contestat, fiind "perioada de criza".... O noua reorganizare recenta a institutiei, imparte atributiile fostului meu serviciu in 3 compartimente, schimba denumirile compartimentelor ( au fost faramitate). In 2 din aceste compartimente personalul ramane functionar public ( intrat in randul fp fara examen cu ANP, prin transformare), iar eu urmeaza sa fiu trecuta in compartimentul care are 1/3 din atributiile anterioare comune serviciului/birou/comp. pe care le-am condus, dar devin personal contractual. Exista vreo modalitate sa ma opun scoaterii din randul functionarilor publici?

Alte discuții în legătură

Numirea functionarilor publici unroman unroman va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu ... (vezi toată discuția)
Sef birou klaudia772001 klaudia772001 Daca avem un compartiment cu 5 functionari de executie din care unul cu studii superioare, transformarea compartimentului in birou presupune existenta unui ... (vezi toată discuția)
Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)