Prin examen organizat cu ANFP in 2008 am ocupat functia de sef serviciu (functionar public); Urmare a reorganizarii institutiei, din 15 03 2009 am fost trecuta in functia de sef birou iar ,din 01.03.2010 personal de executie consilier sup I la compartiment cu aceleasi atributii cu fostul "birou"... Mi s-a comunicat decizia, nu am contestat, fiind "perioada de criza".... O noua reorganizare recenta a institutiei, imparte atributiile fostului meu serviciu in 3 compartimente, schimba denumirile compartimentelor ( au fost faramitate). In 2 din aceste compartimente personalul ramane functionar public ( intrat in randul fp fara examen cu ANP, prin transformare), iar eu urmeaza sa fiu trecuta in compartimentul care are 1/3 din atributiile anterioare comune serviciului/birou/comp. pe care le-am condus, dar devin personal contractual. Exista vreo modalitate sa ma opun scoaterii din randul functionarilor publici?
Sef birou
klaudia772001
Daca avem un compartiment cu 5 functionari de executie din care unul cu studii superioare, transformarea compartimentului in birou presupune existenta unui ... (vezi toată discuția)