avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate mariana aura

Activitate mariana aura

adeverinta din care sa reiasa vechimea acumulata din contractele cu timp partial se elibereaza de la ITM sau de la societatea respectiva si vizate apoi de ITM? Multumesc
Discuție resurse umane
Am absolvit cursurile de "inspector resurse umane" de 40ore, cursuri recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Ma pot angaja pe un asemenea post avand competentele dobandite? Multumesc
Discuție contract munca
Vreau sa angajez o persoana in varsta de 20 ani ce urmeaza o scoala postliceala si care beneficiaza in acelasi timp de pensie de urmas. Ce fel de contract de munca pot incheia cu aceasta persoana. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Parintii mei vor sa-i dea fiicei mele de 21 ani apartamentul in proprietate.Doresc sa stiu ce act se poate incheia astfel incat sa nu poata fi doborat, dar in acelasi timp costul finalizarii actelor sa nu fie unul prea mare avand in vedere ca fiica mea este studenta, deci nu are nici un venit, si nici parintii mei nu-i nimic.Ei vor ca tranzactia sa se faca in asa fel incat fiica mea sa nu aiba nici un fel de probleme mai tarziu cu verii ei. Multumesc!