avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transfer de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transfer de proprietate

Parintii mei vor sa-i dea fiicei mele de 21 ani apartamentul in proprietate.Doresc sa stiu ce act se poate incheia astfel incat sa nu poata fi doborat, dar in acelasi timp costul finalizarii actelor sa nu fie unul prea mare avand in vedere ca fiica mea este studenta, deci nu are nici un venit, si nici parintii mei nu-i nimic.Ei vor ca tranzactia sa se faca in asa fel incat fiica mea sa nu aiba nici un fel de probleme mai tarziu cu verii ei. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:27, 8 August 2010
act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere si uzu fruct pe toata durata vieti parintilor dvs////asta ca sa nu aiba in cap nepoata lor sa ii dea afara vreo data
Ca sa nu aveti probleme niciodata contract de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract vanzare-cumparare corina23 corina23 buna ziua! vreau sa stiu daca pot rezilia un contract de vanzare cumparare pe care l-am facut pt fiica si ginerele meu , cu clauza de uzu fruct pe toata durata ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare apartament intre proprietar si fiul acestuia Ella_75 Ella_75 Buna ziua! Traiesc cu sotul si copii in apartament proprietate personala a socrului. Acesta doreste sa faca contract de vanzare cumparare pt apartament pe ... (vezi toată discuția)
Transfer proprietate imobiliara g2na g2na care ar fi cea mai potrivita cale de a trece un apartament al mamei mele pe numele nepoatei ei ( fiicei mele )? (vezi toată discuția)