avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare apartament intre proprietar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare apartament intre proprietar si fiul acestuia

Buna ziua!
Traiesc cu sotul si copii in apartament proprietate personala a socrului. Acesta doreste sa faca contract de vanzare cumparare pt apartament pe numele sotului meu. De mentionat este ca sotul mai are 2 surori. Ce acte si ce demersuri trebuiesc facute in acest sens. Trebuie sa-si dea acordul si surorile in acest contract.
Socrul doreste ca in urma incheierii contractului, noi sa avem grija de el pana la sfarsitul vietii.
Nu cunoastem legea in amanunt si dorim un raspuns sau un sfat din partea dvs.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:12, 4 August 2010
da se face un contract de vanzare cumparare cu clauza de uzu fruct si intretinere, la acest contract nu este nevoie de acordul surorilor, iar pentru perfectarea acestuia trebuie sa mergeti la notar
contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare cu uzfruct viager,de la soacra mea ,dar pe contrac e trecut sotul meu iar eu in paranteza,sintem proprietari cu cota egala? crynarusu crynarusu Buna ziua ,am facut contract pe apartamentul soacrei mele de vinzare cumparare cu uzfruc viager,dar as vrea sa stiu ce obligatii avem fata de ea ? si la ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui imobil pe numele unuia din copii nebunatica_id nebunatica_id Am si eu o nelamurire ... socrii mei vor sa-i treaca apartamentul in care locuiesc, proprietate personala, pe numele sotului meu, unul dintre copii, ei fiind ... (vezi toată discuția)
Buna, tatal meu doreste sa treaca apartamentul in care locuieste ... Arcadiavegas Arcadiavegas Buna, tatal meu doreste sa treaca apartamentul in care locuieste pe numele meu, mai am o sora (nu are grija de el, nu I’ll viziteaza)cum sa procedam? (vezi toată discuția)