avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

adeverinta din care sa reiasa vechimea acumulata din contractele cu timp partial se elibereaza de la ITM sau de la societatea respectiva si vizate apoi de ITM? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 11 Decembrie 2010
Dela societatea respectiva si apoi vizate de ITM
mariana aura a scris:

adeverinta din care sa reiasa vechimea acumulata din contractele cu timp partial se elibereaza de la ITM sau de la societatea respectiva si vizate apoi de ITM? Multumesc

1. Daca societatea are aprobare de pastrare si completare a carnetelor de munca, atunci va intocmeste adeverinta si apoi o vizeaza la ITM

2. In cazul in care nu are o astfel de aprobare, adeverinta poate fi emisa si direct de catre ITM la solicitarea salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime vizate? helenita helenita Buna seara , adev de vechime eliberate de angajator trebuie inregistate la itm sau este valabila adev si fara viza itm-ului ?daca angajatul a avut ... (vezi toată discuția)
Carte de munca/contract de munca cristina.ionita cristina.ionita buna ziua poastez si eu pentru prima data pe acest forum; nelamurirea mea este urmatoarea: se mai fac carti de munca? sau se practica doar contractul ... (vezi toată discuția)
Job part time / full time alimik alimik situatia este urmatoarea: lucrez de 5 luni la o firma cu cm full time. de curand am semnat cu o alta firma ( contract ind. munca ) dar pentru un program part ... (vezi toată discuția)