imi cer scuze daca intreb ceva ce pbbil s-a mai discutat,dar sunt totusi 550 de pagini :)) trebuie sa invatam modificarile aduse de legea202/2010 (mica reforma) ? sau datorita faptului ca nu era in vigoare la data publicarii info despre examen nu tb si ramane ce am inv si pt exam din august?
multumesc mult!
@Patrick_. Daca ma intrebati pe mine, personal nu am citit decat din CPP-ul comentat de volonciu, dar din punctul meu de vedere, depinde mult de stilul fiecaruia, in sensul ca unora poate li se pare mai bun un autor decat altul.
Cat timp se cunosc foarte bine art din CPP si cat timp sunt interpretate (ajutorul la interpretare putand fi oferit de un CPP comentat sau tratat bun*), atunci nu vad sa fie vreo problema.
* - excludem, deci, tratatul lui Neagu. :P
allyssa a scris:
Si eu tot fragmentat am gasit cpp adnotat al lui volonciu, mi-ar mai trebui volumele cu art. 136-199, 287-385 si 465-522 sau 523 si nu stiu unde sa le gasesc, la Universul juridic nu le au.Mai astept, poate le gasesc prin vreo librarie
[ link extern ]
[ link extern ]
La Universul Juridic poti rezerva carti daca iti faci cont si ei te anunta cand fac rost de ele, apoi le poti comanda.
M-am uitat un pic pe volumul cu urmarirea penala azi. Parca tot ce scrie acolo se regaseste in cartea lui Neagu de procedura penala. Am parcurs vreo 20 de pagini azi si n-am gasit noutati, lucruri pe care nu le stiam. Poate e prematur sa-mi dau cu parerea, cat timp n-am trecut prin tot volumul, dar prima impresie asta este.
Si eu tot fragmentat am gasit cpp adnotat al lui volonciu, mi-ar mai trebui volumele cu art. 136-199, 287-385 si 465-522 sau 523 si nu stiu unde sa le gasesc, la Universul juridic nu le au.Mai astept, poate le gasesc prin vreo librarie