Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie:In seara zilei de 17.12.2021 m am intors de la serviciu,am parcat si apoi m am îndreptat către frmacie Drumul spre farmacie trece prin rangul blocului,acolo m am întâlnit cu un echipaj de poliție ce căutau o persoană ce făcuse semne obscene (masturbare ) iar d na era acolo sau trecea pe acolo. Doamna se pare ca făcuse o sesizare telefonică.Polisistii m au legitimat ,apoi au sunat o pe doamna făcând identificarea prin telefon.(in intuneric d na remarcase ca eu am ochi albaștri ,nu cred ca se poate asa ceva)După identificarea telefonică sunt invitat la secție unde s a întocmit un proces verbal,eu nu am dat nici o declarație.Doresc sa stiu care sunt consecințele acestei întâmplări dar și faptul că nu am scris nici o declaratie.
Buna ziua, am contestat amenda din perioada de urgenta am primit hotararea cu anularea amenzii si recuperarea banilor.Am depus actele cerute la DGLTI, dar pentru a mi restitui banii imi cer hotararea definitiva si irevocabilă.
Cum pot intre în posesia acestei hotărâri definitive și irevocabilă?
Buna ziua,doresc o informatie legata de concediul de odihna,sunt angajata din octombrie 2010 cu un contract de munca perioada determinata( 3 luni),pentru acesta am efectuat 5 zile de cocediu de odihna.Din ianuarie 2011 detin contract se munca perioada nedeterminata,dar din luna martie pana la sfarsitul lunii mai am concediu medical.Mai am dreptul la concediu de odihna si cate zile?MULTUMESC