avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

care este numarul minim de zile de concediu de odihna pe an? conform codului muncii 20. exista ceva mai presus de acesta la ora actuala? CCM la nivel national am inteles ca inca nu a fost inregistrat.
Cel mai recent răspuns: marinescuel , utilizator 09:24, 25 Mai 2011
linda_cvs a scris:

care este numarul minim de zile de concediu de odihna pe an? conform codului muncii 20. exista ceva mai presus de acesta la ora actuala? CCM la nivel national am inteles ca inca nu a fost inregistrat.

Vedeti contractul la nivel de ramura, la nivel de unitati sau la ce nivel veti gasi.....
Buna ziua,doresc o informatie legata de concediul de odihna,sunt angajata din octombrie 2010 cu un contract de munca perioada determinata( 3 luni),pentru acesta am efectuat 5 zile de cocediu de odihna.Din ianuarie 2011 detin contract se munca perioada nedeterminata,dar din luna martie pana la sfarsitul lunii mai am concediu medical.Mai am dreptul la concediu de odihna si cate zile?MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectic de munca Pupicia Pupicia Unde as putea gasi Contractul Colectiv de Munca ramura constructii pe anul 2010? Stie careva cat e salariul minim pt ramura constructii? 650? (atata era pe ... (vezi toată discuția)
Concediu dupa 11 luni de la angajare walipope walipope Buna ziua. As dori sa cunosc faptul daca, la aprox. 11 luni de la incadrarea in campul muncii - se poate obtine concediu (pentru casatorie). Este stipulat ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj mad_john mad_john salutare ma aflu in situatia urmatoare am fost angajat din 2008 dupa cum urmeaza: angajat 29 iunie 2008 -23 septembrie 2008 demisionat angajat 29 ... (vezi toată discuția)