avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie:In seara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie:In seara zilei de 17.12.2021 ...

Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie:In seara zilei de 17.12.2021 m am intors de la serviciu,am parcat si apoi m am îndreptat către frmacie Drumul spre farmacie trece prin rangul blocului,acolo m am întâlnit cu un echipaj de poliție ce căutau o persoană ce făcuse semne obscene (masturbare ) iar d na era acolo sau trecea pe acolo. Doamna se pare ca făcuse o sesizare telefonică.Polisistii m au legitimat ,apoi au sunat o pe doamna făcând identificarea prin telefon.(in intuneric d na remarcase ca eu am ochi albaștri ,nu cred ca se poate asa ceva)După identificarea telefonică sunt invitat la secție unde s a întocmit un proces verbal,eu nu am dat nici o declarație.Doresc sa stiu care sunt consecințele acestei întâmplări dar și faptul că nu am scris nici o declaratie.
Daca sunteti nevinovat, nu trebuie sa va ingrijorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon furat nicu1 nicu1 buna seara .. sint nicu si va rog ...sa ma ajutati sa fac o cerere catre magistratura ca sa incepa urmarirea penala a infractorului: cum trebuie scrisa art ... (vezi toată discuția)
Spray lacrimogen wuiki wuiki In urma unei sicanari in trafic am folosit spray-ul lacrimogen,dupa ce va voi povesti intamplarea astept un raspuns cu ce as putea pati in cazul ... (vezi toată discuția)
Centrala termică la bloc montată în condiții dubioase. ce e de făcut în această situație? irinoaia irinoaia un proprietar a cerut acordul asociatiei pentru montarea centralei de ap.Acordul i-a fost dat cu amendamentul sa se lucreze cu firma autorizata si sa prezinte ... (vezi toată discuția)