avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate Copakbana13

Activitate Copakbana13

Discuție Tata si fiu
Buna seara. Vreau sa cumpar o masina inscrisa in tara, masina e in Cluj. Eu am buletinul lui tata, sunt fiul lui..pot face contractul pe numele lui, cu datele lui dar sa semnez eu? Fara procura! Repet, am in original buletinul lui si vreau sa fac contractul pe numele lui ca sa o inscriu tot pe el.
Discuție Aprobare zbor
Buna seara. Vreau sa ridic un balon meteorologic. Daca totul decurge bine, acesta trebuie sa se inalte undeva la 25 km. E foarte mult si clar trebuie aprobari. Cine si cum imi da aceste aprobari? :rtfm: O seara buna.
Răspuns la discuția Demisie si Drepturi!!!
freeelis a scris:

Depinde de numarul de zile lucratoare in acea luna ... daca luna are 21 zile lucratoare , inseamna 168 ore platite normal , iar diferenta pana la 240 de ore ca munca suplimentara.




De 8 luni merg continu 24 cu 48...Inclusiv sambata, duminica...Craciun , Pasti...etc!! Cum se spune, am bagat ca "negrul pe plantatie" :)) In contract am semnat pt 8 ore/zi, dar....
Răspuns la discuția Demisie si Drepturi!!!
Avand in vedere ca lucrez 1 zi da si 2 nu...in total pe luna lucrez 10 zile * 24 ore...ies 240 ore pe luna! De la acest numar, va rog sa-mi spuneti(ca sa nu ma pacaleasca) cam ce plata trebuie sa faca angajatorul!
Sper sa nu mai fi fost aceasta discutie si sa nu fi vazut. Nu imi doresc sa deschid un topic cu aceeasi tema!
Ideea este urmatoarea.... Lucrez de 8 luni, program 24 cu 48! Vreau sa demisionez! In toata aceasta perioada nu mi-am luat concediu. Cand fac lichidarea, angajatorul e obligat sa-mi dea banii ce mi se cuvin in urma concediului pentru cele 8 luni lucrate? Cer acest lucru in demisia scrisa? In mare, la acest program 24 cu 48 cum se calculeaza plata concediului?