avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata si fiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata si fiu

Buna seara. Vreau sa cumpar o masina inscrisa in tara, masina e in Cluj. Eu am buletinul lui tata, sunt fiul lui..pot face contractul pe numele lui, cu datele lui dar sa semnez eu? Fara procura! Repet, am in original buletinul lui si vreau sa fac contractul pe numele lui ca sa o inscriu tot pe el.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 09:36, 25 Iunie 2013
Raspunsul este NU
Legal ar trebui sa aveti procura ca apoi sa va puteti ocupa si de inscriere.
Ce simplu ar fi sa gasim acte de indentitate si sa putem face tot ce ne trece prin cap, sa cumparam masini, case, sa facem credite la banca, doar pe baza unu "carton".
Trebuie procura facuta la Notariat, data si semnata in fata notarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare auto cu intermediar gabone71 gabone71 Buna ziua, Am si eu o problema. Am cumparat acum vreo 3 saptamani o masina second hand (inscrisa deja in romania) de la o fata din Cluj-Napoca. Masina nu e ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere strain Scorpionul Scorpionul Buna Ziua Doresc sa fac copilului meu certificat de nastere romanesc si nu prea stiu ce acte sunt necesare pt asta. Situatia sta c-am asa....Amandoi parintii ... (vezi toată discuția)