Buna Ziua
Urmeaza sa-mi expire concediul de crestere al copilului, am trimis companiei o cerere de informare, respectiv i-am anuntat ca sunt dispusa sa accept un post similar celui pe care l-am avut(postul vechi fiind restrucurat). Nu am fost chemata la interviu pt. postul disponibil si nici anuntata de ce nu am fost acceptata cu toate ca atributiile postului erau identice celui pe care l-am avut.
Ma pot adresa ITM-lui? Ce asi putea face in momentul de fata? Vroiam mult sa ma intorc la servici nici decum sa fiu trimisa in somaj.
In concluzie, daca am instiintat angajatorul ca urmeaza sa mi se termine concediul de maternitate si vreau sa ma intorc la servici; stiind ca postul vechi este desfiintat; ar trebuii sa mi se ofere un post liber (care in prezent exista si este asemanator cu cel vechi) dar ei vor sa angajeze pe "altcineva"! eu pot actiona in instanta? (cu sanse de castig?)
Avand in vedere ca este un post disponibil(identic cu cel pe care l-am avut), exact din data in care imi expira mie concediul de maternitate, nu ar trebuii sa am prioritate?
Pot sa actionez in insanta? A-si avea castig de cauza?
Buna ziua
Urmeaza ca in 2 luni sa-mi expire concediul de maternitate. Postul meu intre timp a fost desfiintat. Urmeaza sa fie vacant un post asemanator celui pe care il aveam eu.
Desii aveam mari sperante ca voi putea primii postul respectiv, tocmai am aflat ca "au deja pe cineva"(cunostinte).
Nu trebuia sa am prioritate?
In cazul acesta care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i urmez pt.a ma reintoarce la lucru.
Multumesc mult.