avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate bpsrm

Activitate bpsrm

am deschis procesul si am primit intampinarea formulata de primarie...in aceasta se arata ca punctajul care face parte din criteriile de selectie este secret!!!...deoarece participantul trebuie sa completeze fisa cu intentii reale chipurile!!!!.....astfel participantii ar cunoaste punctajul ar completa fisa de informatii cu date nereale!!!....mai mare tampenie nu am auzit!
Răspuns la discuția Incompatibilitati primar
dar un primar care este membru in consiliul de administratie la unui spital?.... este considerat acest lucru ca fiind incompatibilitate?....sau membru in asociatia comunelor?
consiliul local are un teren care este in trecut domeniul privat al comunei, pe care vrea sa il concesioneze.....langa acest teren eu detin un teren in proprietate pe care care am edificate niste constructii,constructii inregistrate pe o societate-SRL-...........as dori sa-mi extind afacerea concesionand si terenul alaturat care,ma repet,este in domeniul privat al consiliului local....intrebarea este,pot sa il concesionez prin atribuire directa prevalanda-ma de art.15 litera e din Legea 50/1991,privind autorizarea executarilor lucrarilor de constructii sau aici actioneaza Legea nr.215/2001 a administratiei publice locale care spune ca terenurile consiliului local pot fi vandute concesionate sau inchiriate numai prin licitatie publica?
vladfesan a scris:

ok, atunci, daca se ataca in contenciosul administrativ, conf. art 7 alin 1 din legea 554 / 2004 trebuie sa solicitati intai autoritatii publicii emitente revocarea actului, iar apoi, in cazul raspunsului negativ sau al lipsei raspunsului trebuie sa depuneti actiune la tribunal

multumesc frumos domnule avocat!:)

raspunsul primit de la primarie este de fapt o comunicare prin care autoritatea ma anunta ca am pierdut licitatia organizata pentru concesionarea lotului respectiv si nu este vreun raspuns la vreo cerere adresata de mine ulterior licitatiei
daca Primaria imi comunica ca impotriva hotararii comisiei de evaluare ma pot adresa Tribunalului in baza legii contenciosului administrativ,mai este obligatorie plangerea prealabila?..
multumesc de raspuns domnule vladfesan!....astept un raspuns putin mai detaliat si de la moderatorul/moderatoarea Kyandra care este secretar UAT si probabil cunoaste mai bine problema expusa de mine:)
buna ziua....am participat recent la o licitatie pentru concesionarea unui teren loc de casa in vederea construirii unei locuinte...desi am avut oferta financiara cea mai mare,comisia pentru organizarea licitatiei a stabilit castigatoare o oferta mai mica financiar decat a mea,motivind in raspuns o formula de calcul din care reiesea ca am obtinut un punctaj mai mic decat oferta castigatoare,insa culmea uitandu-ma din nou in caietul de sarcini am constatat ca aceasta formula nu apare nicaieri,fiind o formula inventata probabil de catre comisie pentru a stabili castigatorul...as dori sa-mi spuneti daca am sanse sa contest hotararea comisiei de licitatie la instanta de contencios administrativ intrucat la momentul depunerii ofertei nu am avut cunostinta despre aceasta formula de calcul si in consecinta desi am oferit cel mai bun pret datorita necunoasterii formulei nu am castigat!
buna ziua.....am pierdut fondul la tribunal intr-un proces pe contencios administrativ privind anularea unei decizii a APIA prin care mi se imputa ilegal niste sume...am primit hotararea si am 15 zile termen de depunere a recursului.Intrebari:
-care este taxa de timbru pe care trebuie sa o platesc pentru recurs avand in vedere ca la fond am platit 4.3 lei?
-daca recursul se poate judeca in lipsa cf.vechiului CPC art.242 si care este corespondentul articolului in noul CPC?
-ce motive pot invoca pentru admiterea recursului?
Multumesc
va salut!...in baza carui act normativ se intocmeste nomenclatura stradala a unei localitati?...mersi!