Ref la consultarea unui avocat, când va fi cazul: consultația preliminară de regulă nu costă nimic sau costă foarte puțin.
Toată admirația! Și eu fac așa ceva: merg pe legalitate, într-o mare de oameni resemnați că nu e mare lucru să plătești câțiva lei. E neplăcut, dar tot sper să mi se alăture și alții.
Aveți dreptate ,greșesc .Consultati-va cu un avocat.Consultatia nu e gratis și sigur va costă mai mult de 85 lei dar pentru principii merită să cheltuiți oricât și să luptați.
Citesc si ma minunez. Dar oare nervii dumneavoastra valoreaza mai putin de 85 lei? Platiti-i si duca-se..... Daca vreti musai dreptate in RO indiferent de costuri ii puteti actiona in judecata, iar judecatorul va hotari ce si cum . In alta ordine de idei, din cate stiu, mama poate la cerere sa primeasca 1/2 din pensia sotului. Succes!
Taxa de reziliere nu-i legală dacă n-a primit la semnare diverse echipamente, mai ales dacă titularul contractului a decedat.
Daca a primit diverse echipamnete, sau ruter de internet la semnarea contractului, acestea treie platEsteite de moștenitori.
Firma RCS/RDS are la pachet energie electrică cu cablu TV și ruter de internet.