avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate kyooby

Activitate kyooby

Buna ziua.Ma confrunt cu o problema.Poate cineva stie raspunsul exact,inainte de a merge la un notar.Matusa mea vrea sa-mi lase mie casa ei,sa o treaca pe numele meu sau mostenire.Pentru ca are diferite discutii unde sta cu vecini si enoriasi de la biserica,care o tot intreaba,daca mai are rude,daca vrea cumva sa imparta casa cu ei.Ea de frica sau de neliniste,ca sa nu o piarda....sa zicem pana sa moara sau dupa ce va murii,sa fie linistita,vrea sa mi-o lase mie.Va intreb care este varianta cea mai usoara si mai ieftina(si bani si timp),pe care ar putea sa o face,sa-mi lase mie casa,de buna voie,ea dorind asta.Va rog un raspuns la subiect,cine este de specialitate.Multumesc.
Răspuns la discuția debransare caldura
multumesc de raspuns
Am lucrat vreo 2 ani jumatate in Italia si acum sunt acasa,fara serviciu si fara banii,de 8 luni.Unde am lucrat inainte de a pleca in Italia,aveam relatii etc,intelegeti.Acum dupa ce am venit din Italia,parca nu mai cunosc pe nimeni si nu stiu unde sa mai apelez sa gasesc ceva de facut,de lucru?:stunned:
buna ziua.stie careva care sunt etapele concrete in a te debransa de la caldura,cereri etc.va multumesc:">