avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cand esti somer,fara serviciu si fara banii,ce poti sa ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cand esti somer,fara serviciu si fara banii,ce poti sa faci?

Am lucrat vreo 2 ani jumatate in Italia si acum sunt acasa,fara serviciu si fara banii,de 8 luni.Unde am lucrat inainte de a pleca in Italia,aveam relatii etc,intelegeti.Acum dupa ce am venit din Italia,parca nu mai cunosc pe nimeni si nu stiu unde sa mai apelez sa gasesc ceva de facut,de lucru?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:08, 17 Septembrie 2010
Puneti pe o lista ce stiti sa faceti si incercati la Agentia de Somaj sa vedeti ce posturi sunt scoase la concurs.Inca se mai fac angajari.
Mergeti la Agentia de Ocupare a Fortei de Munca locala sau cautati pe internet la ste-urile specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie locuri de munca vacante Popescu Lorena Popescu Lorena pana acum am facut angajari in firma nou infiintata dar nu am declarat la somaj situatia privind locurile de munca vacante deoarece muncitorii au venit de la ... (vezi toată discuția)
Instiintare catre ajofm dana state dana state Exista un model/ tipizat de instiintare catre AJOFM prin care sa-i anuntam ca urmeaza sa angajam o persoana pe o anumita pozitie in cadrul societatii? Unde ... (vezi toată discuția)
Șomaj EugenioAmi EugenioAmi Bună ziua. Eu am lucrat angajată fiind de o firmă din București. Menționez că lucrăm de acasă la calculator într-un oraș din provincie. După un an ... (vezi toată discuția)