avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instiintare catre AJOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instiintare catre AJOFM

Exista un model/ tipizat de instiintare catre AJOFM prin care sa-i anuntam ca urmeaza sa angajam o persoana pe o anumita pozitie in cadrul societatii?
Unde gasesc acest tipizat? Caci pe saitul lor nu au nimic de acest gen...
Cu multumiri in anticipatie.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 14:01, 19 Aprilie 2010
Din cate cunosc eu era un astfel de model, dar pur si simplu intocmiti o adresa prin care instiintati AJOFM de ocuparea postului respectiv.
Multam mult de raspuns.
Exista un formular pe care-l gasiti la sediul AJOFM sau pe site-ul lor.

[ link extern ]
Accesati de acolo anexa 1
Acest formular se numeste SITUATIA PRIVIND LOCURILE DE MUNCA VACANTE si trebuie sa-l depuneti daca sunteti in cautarea de angajati. Daca ati gasit omul potrivit mergeti la AJOFM, completati acolo acea "situatie" cu data de astazi iar de acolo vi se da un alt formular prin care anuntati ca angajati persoana cu data de maine. Acest , al 2-lea formular se numeste "Instiintare privind incadrarea in munca"
Va multumesc mult tuturor, am rezolvat-o.:vishenka:
Buna ziua,

Stiti cumva daca este obligatoriu ca angajatorul sa anunte posturile vacante si ocuparea acestora la AJOFM ? V-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi trimiteti si baza legala... :D

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Despre termene legea 76/2002 laritzu laritzu Am o nelamurire referitoare la depunerea acelor formulare . Formularul de vacantare a locurilor de munca se trimite de fiecare data cand unui angajat i se ... (vezi toată discuția)
Declarare locuri vacante la anofm Ada30teo Ada30teo Ce se intampla daca nu declar la ANOFM ca am locuri de munca vacante? Dar daca azi decid ca vacantez un loc de munca si tot azi si angajez omul, e ok? Mai ... (vezi toată discuția)
Obligativitate depunere la ajofm locuri vacante doriacristina doriacristina Buna ziua Imi puteti spune va rog daca si firmele private trebuie sa depuna la AJOFM situatia locurilor vacante? Am citit in lege de termenul de \\"5 zile ... (vezi toată discuția)