avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate ioanpopa46

Activitate ioanpopa46

Vreau sa sti care este actul normativ legal si in vigoare acum, pentru repartizarea cheltiuielilor de energie termica pe apartamente in cadrul asociatiei de proprietari avind contor montat la scara blocului, si cum se face repatizarea acestor cheluieli ?
NOI , prosti acestei tari bogate , lipsiti de ajutor, de initiativa, si mai mult de implicarea noastra in a da jos ce este de dat si a instaura altceva ,care sa -si indrepte atentie si spre noi , inclusiv asupra cererilor noastre. Platim atat de multe impozite si taxe........... Platim si ROVINIETE, PLATIM SI AMENZI USTURATOARE....... IAR DRUMURILE NOASTRE SUNT ...PRAF... NE accidentam MASINILE IN MILIOANE DE GROPI , ORI PENTRU ACEASTA NU NE IA NIMENI IN SEAMA, CHIAR DACA AJUNGEM SA SI CASTIGAM IN ISTANTE , SUNTEM PROGRAMATI A RECUPERA PAGUBELE IN ANII URMATORI. ..... OARE CE ESTE DE FACUT.? ............................frati intru Hristos..... JURISTI, AVOCATI , JUDECATORI AJUTATI-NE SI PE NOI AMARATII ACESTEI TARI , INVATATI-NE CUM SA FACEM CA SA NE RECUPERAM SI NOI CIT MAI REPEDE SI FARA MARI CHELTUIELI PAGUBELE NOASTRE......VOI SPECIALISTII IN MATERIE SUNTETI SINGURII CARE NE PUTETI AJUTA............ CUM SA PROCEDATM CA IN NUMELE SFINTEI INTELEGERE INTRE PARTI................... adica...... DACA EU PLATESC PENTRU DRUM , ROVINIETA.............ATUNCI PLATESTE SI TU CIT MAI REPEDE PAGUBELE MELE DIN CAUZA DRUMULUI. Sper ca ati inteles mesajul meu , daca da, atunci va rog ajutati-ne, pentru ca acesti conducatori ne jegmanesc, Eu sunt un pensionar si simt ca nu mai pot...................... VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL SI FIINTA MEA .............. Cu toata consideratia si respectul meu................
Aces 5,5 % se aplica la toata pensia sau numai la ce dapaseste 740 lei ?
Răspuns la discuția Amenda parcare
REFERITOR : AMENDA PARCARE din 12, 08.2010. Stimata Domnita, Margareta Stanciu. Va rog explicati-mi si mie in detaliu. De ce sa atac P/V. daca a fost intocmit corect si comunicat in termen, CE SA MOTIVEZ in cerere de anulare. Va multumesc.!
Discuție Amenda parcare
In data de 12.08,2010, primesc un proces verbal , in care se specifica, ca in data de de 01.03.2010 am parcat ilegal in oras. In P.V. se face mentiunea ca la data de 01.03.2010, mi s-ar fi intocmit o Nota de constatare si instiintare de plata pentru aceasta fapta . Aceasta nota, eu nu am vazut-o deloc pina in ziua de azi. si nici nu-mi face nimeni dovada ca eu am primit instiintarea de plata respectiva. Mai pot sa stiu in luna august 2010 unde am parcat data de 01.03.2010. Nota de constatare din 01,03,2010 nu trebuia sa mi se comunice , iar pentru aceasta sa se faca dovada comunicarii acum la intocmirea procesului verbal . Va rog , eu acum ce pot face acum ?