avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda parcare

In data de 12.08,2010, primesc un proces verbal , in care se specifica, ca in data de de 01.03.2010 am parcat ilegal in oras. In P.V. se face mentiunea ca la data de 01.03.2010, mi s-ar fi intocmit o Nota de constatare si instiintare de plata pentru aceasta fapta . Aceasta nota, eu nu am vazut-o deloc pina in ziua de azi. si nici nu-mi face nimeni dovada ca eu am primit instiintarea de plata respectiva. Mai pot sa stiu in luna august 2010 unde am parcat data de 01.03.2010. Nota de constatare din 01,03,2010 nu trebuia sa mi se comunice , iar pentru aceasta sa se faca dovada comunicarii acum la intocmirea procesului verbal . Va rog , eu acum ce pot face acum ?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 21:33, 15 August 2010
Atacati procesul verbal!
Interventie moderator Am rugamintea sa continuati topicurile deschise folosind butonul "raspunde". Va multumesc!

Gabriela Pintea

ioanpopa46 a scris:
REFERITOR : AMENDA PARCARE din 12, 08.2010. Stimata Domnita, Margareta Stanciu. Va rog explicati-mi si mie in detaliu. De ce sa atac P/V. daca a fost intocmit corect si comunicat in termen, CE SA MOTIVEZ in cerere de anulare. Va multumesc.!
REFERITOR : AMENDA PARCARE din 12, 08.2010. Stimata Domnita, Margareta Stanciu. Va rog explicati-mi si mie in detaliu. De ce sa atac P/V. daca a fost intocmit corect si comunicat in termen, CE SA MOTIVEZ in cerere de anulare. Va multumesc.!
Puteti motiva ca nu ati savarsit fapta respectiva si solicitati ca agentul constator sa depuna dovezi in sustinerea procesului verbal incheiat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizari functionari publici catalinnecsulescu catalinnecsulescu sunt functionar public in cadrul politiei comunitare si am primit decezia de eliberare din functie reducandu-se nr.de functionari cf.oug63/2010.sa stabilit un ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public sendysss sendysss Lucrez intr-o primarie comunala. Am primit Avizul favorabil al ANFP pentru transformarea postului in clasa , insa consilieri nu vor sa aprobe proiectul de ... (vezi toată discuția)
Tata disponibilizat in ccc andoando andoando buna,va prezint pe scurt situatia: -sotia primeste indemnizatie pentru primul copil care face 2 ani pe 9 ian 2011 -al doilea copil este nascut pe 23 iunie ... (vezi toată discuția)