avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transformare post functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transformare post functionar public

Lucrez intr-o primarie comunala. Am primit Avizul favorabil al ANFP pentru transformarea postului in clasa , insa consilieri nu vor sa aprobe proiectul de hotarare al primarului , ce se poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:38, 30 Martie 2010
Consiliul local trebuia sa adopte o HCL, fie favorabila, fie de respingere a proiectului de hotarare. Daca au adoptat hotararea de respingere, fara o motivatie juridica, o puteti ataca in contencios administrativ, conform legii 554/2004.
Interventie moderator

Va rog sa va continuati topicurile deschise, nu sa deschideti cate un nou topic pentru fiecare intrebare in legatura cu aceeasi problema. Folositi butonul "raspunde".
Multumesc!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizari functionari publici catalinnecsulescu catalinnecsulescu sunt functionar public in cadrul politiei comunitare si am primit decezia de eliberare din functie reducandu-se nr.de functionari cf.oug63/2010.sa stabilit un ... (vezi toată discuția)
Somaj mihal mihal buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public crimea crimea In decembrie am dat examen de promovare de la studii medii la studii superioare Pana in prezent nu s-a dat nici o dispozitie de promovare desi am promovat ... (vezi toată discuția)