avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua , din 5 februarie 2010 nu mai lucrez , fiind pontat ca si concediu fara
salariu,iar din data de 01.04.2010 am notificarea pentru somaj. As dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatia de somaj.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:40, 7 Aprilie 2010
Beneficiati de indemnizatie de somaj daca aveti 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni.
Interventie moderator Am rugamintea sa nu deschideti noi topicuri pentru a pune alte intrebari, in continuarea topicului initial. Apasati butonul "raspunde", scrieti intrebarea / intrebarile si apasati "publica mesaj". Multumesc!

Gabriela Pintea

mihal a scris:
chiar si daca in perioada 24.02.2009 pana in 18.06.2009 am fost pe somaj?
Da, cele 12 luni nu trebuie sa fie neaparat consecutive si nici neaparat la acelasi angajator.
Interventie moderator
Va rog sa recititi ceea ce am scris in interventia mea anterioara si sa nu mai deschideti alte topicuri.
Aceste topicuri sunt, oricum, sterse. :)
Multumesc!

Gabriela Pintea

mihal a scris:
Dar in lunile ianuarie, februarie, martie 2010 am aflat ca nu mi s-a platit contributia angajatorului catre stat, spunandu-mi-se ca am fost trecut in concediu fara salariu
Inseamna ca nu ati inteles ce v-am spus:
Alegeti din ultimele 24 de luni acele 12 luni (oricare) in care s-a platit contributia pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj vioricaloredana vioricaloredana buna ziua! am lucrat la o firma din iulie2007pana la 01.04.2010,ieri am fost sa depun dosarul pt somaj si mi s-a spus ca in perioada ianuarie 2009-august ... (vezi toată discuția)
Somaj-prenatal crisstyle crisstyle Am lucrat la o fira 2ani consecutiv intre timp am ramas insarcinata ,am 12 luni lucrate fara intrerupere,firma respectiva s-a inchis ,beneficiez de somaj din ... (vezi toată discuția)
Contract civil pirvu anita pirvu anita buna Am avut un contract de munca care a incetat in aceasta luna. Adunand actele pt dosarul de somaj mi s-a transmis ca nu am voie sa am nici un venit, eu ... (vezi toată discuția)