avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

In decembrie am dat examen de promovare de la studii medii la studii superioare Pana in prezent nu s-a dat nici o dispozitie de promovare desi am promovat concursul pe motiv ca dosarul e trimis la ANFP I ntrebarea e daca trebuie sa soseasca raspunsul de la ANFP ca sa pot fi promovata si daca se poate da o dispozitie retroactiv chiar dac raspunsul va veni poate peste 3 luni
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 13:02, 17 Martie 2010
Interesati-va la ANFP, unde a ajuns dosarul dvs., pentru ca ANFP isi plimba sediul in perioada asta, si e posibil sa vi-l fi ratacit.... Nu, dispozitia va fi data atunci cand se va transforma postul, in urma avizului ANFP. :)
Rugati ca responsabilul pentru resurse umane din institutia dvs. sa incerce sa ia legatura cu ANFP-ul pentru a lua detalii in legatura cu avizul (ar fi bine sa cunoasca numarul de inregistrare al documentatiei si numele inspectorului care raspunde de judetul/localitatea unde lucrati). Fara acel aviz, nu se poate face transformarea postului si, implicit, emite dispozitia de promovare.
retroactiv nu se poate da dispozitia ci doar de la comunicarea avizului.daca se i-a legatura cu ANFP-ul o sa trimita avizul prin fax imediat dupa emitere (si prin posta ulterior).
Interventie moderator Am rugamintea sa nu deschideti noi topicuri pe marginea aceluiasi subiect, continuati-le pe cele deja deschise. Multumesc!

Gabriela Pintea

crimea a scris:
In decembrie 2009 am dat concurs de promovare de la studii medii la studii superioare .In ianuarie 2010 dosarul meu a fost trimis la ANFP Bucuresti pentru a primi avizul .Ca raspuns s-a primit pe adresa Primariei in martie 2010 o adresa in care se specifica faptul ca potrivit legii 330 promovarea se face in limita de 5% nu 20% cum s-a cerut dar fara un aviz negativ sau pozitiv. Intrebarea era daca concursul s-a dat in decembrie nu intra promovarea sub incidenta vechii legislatii adica promovarea nu e de 20% e corect 5%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post functionar public sendysss sendysss Lucrez intr-o primarie comunala. Am primit Avizul favorabil al ANFP pentru transformarea postului in clasa , insa consilieri nu vor sa aprobe proiectul de ... (vezi toată discuția)
Plan de ocupare a functiilor publice pentru anul 2010 Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, As dori sa fac luna aceasta demersurile pentru scoaterea la concurs a functiei publice de auditor.Intrebarea mea este daca pot face acest demers ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru obtinerea avizului anfp Vasile Constanta Vasile Constanta Va rog sa-mi spuneti care este lista documentelor necesare obtinerii avizului ANFP in urma sustinerii examenului de promovare in clasa a functionarilor ... (vezi toată discuția)