avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Activitate Bucur Diana

Activitate Bucur Diana

Acum 10 luni prietenul meu a lovit pe cineva cu masina in timp ce cobora o panta si a ramas fara frane. Din cate am inteles ulterior era o masina folosita doar la munci agricole si cred ca nu avea itp-ul facut. Victima a fost internata de urgenta in spital si i-a fost amputat un picior, precizez ca toate cheltuielile de spitalizare inclusiv proteza fiindu-i platite de prietenul meu. Nu consuma alcool de obicei, deci nici atunci nu au existat probleme la alcooltest, fiind 0.00 La doar cateva zile de la accident a fost arestat preventiv si trimis in judecata, acum apare intrebarea mea: cat timp poate dura arestarea preventiva in cazul lui? El nici acum nu este liber, dar spune ca a terminat tot ceea ce avea de rezolvat cu victima, respectiv daune morale si fizice, aceasta prezentandu-se la proces si declarand ca nu mai are alte pretentii. As vrea sa stiu daca spune adevarul sau ma minte crezand ca il voi parasi daca aflu ca are mai mult de stat acolo. E posibil ca o arestare preventiva sa se prelungesca pe o durata de 10 luni daca nu si mai mult? Ce pedeapsa credeti ca se primeste in astfel de cazuri? Va multumesc anticipat