avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2015 soluții astăzi
Forum Activitate rusvasile

Activitate rusvasile

Răspuns la discuția Contestatie executare silita NCPC
am platit titlul principal -despagubire rovinieta-la DRDP-
si o parte din Icheierea exec.jud.privind cheltuielile de executare(titlul 2-sa zic),respectiv onorariu si o suma avansata de creditor ,banuiesc ca taxa de timbru,ramanand o suma mare care nu stiu pentru ce este.Am solicitat la executor sa-mi explice dar nu da nici un raspuns probabil vrea sa fac contestatie la judecatorie,termenul fiind de 15 zile de la incheiere dupa citirea mea.Eu as banui ca acea suma ar fi o suma preliminata de executor pentru cazul in care procedurile ar fi mers pana la sfrsit,dar eu am achitat ""de indata"" dupa somatie.Oare intuiesc bine?
Nu ma puteti ajuta cu un model de contestatie la incheierea exec.jud.?
As vrea sa o compun singur ,ca daca angajez un avocat nu mai are sens zbaterea.
Oare am ceva sanse ?
Răspuns la discuția Contestatie executare silita NCPC
si eu sunt in aceasi situatie.
de unde stiti ca a intrerupt executarea
care-i explicatia?
Răspuns la discuția P.F.A.contributii
OUG 82/2010 spune"persoanele care in mod ocazional........."or PFA este o persoana.Se impoziteaza subiectul si nu obiectul.
legislatia e ambigua
Răspuns la discuția P.F.A.contributii
G David a scris:


OUG 82/2010 nu se aplica PFA ci drepturilor de autor si contractelor/conventiilor civile. Ca PFA si angajat cu carte de munca nu se datoreaza CAS.
Răspuns la discuția P.F.A.contributii
si atunci cum se intelege art.III(6) din OUG 82/2010 care spune;"persoanele care ,in mod ocazional, realizeaza pe langa veniturile de natura profesionala si venituri profesionale nu datoreaza contributiile individuale si pentru aceste venituri de natura profesionala"
sau nu pricep