Mama mea plateste impozitul pe un teren intravilan pe care l-a posedat si folosit timp de 30 de ani.
Mentionez ca terenul apartinea bunicului meu,(decedat in 1980).Tatal meu a decedat de asemenea tot in 1980 iar mama mea nu a iesit din indiviziune cu unchiul meu care a decedat in 1995.Vreau sa stiu daca fiica unchiului meu poate avea vre-un drept asupra terenului din moment ce mama mea l-a folosit cu buna credinta si l-a platit timp de 30 de ani..??,si daca mama mea poate dobandi titlul prin "uzucapiune". Va multumesc!!
Vreau sa stiu daca mama mea poate dobandi titlu de proprietate al unui imobil pe care il plateste cu acte de 30 de ani la primarie .Mentionez ca imobilul apartinea bunicului meu,(decedat in 1980) .Tatal meu a decedat si el tot in 1980.Mama mea il plateste de atunci la primarie,dar nu a iesit din indiviziune cu unchiul meu,decedat si el in 1995.Vreau sa stiu daca fiica unchiului meu poate avea vre-un drept asupra acestui imobil...?si ce modalitate exista pentru obtinerea titlului de proprietate..!
Poate fi dobandit prin "uzucapiune"...? Va multumesc!!