avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate!!M
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate!!M

Mama mea plateste impozitul pe un teren intravilan pe care l-a posedat si folosit timp de 30 de ani.
Mentionez ca terenul apartinea bunicului meu,(decedat in 1980).Tatal meu a decedat de asemenea tot in 1980 iar mama mea nu a iesit din indiviziune cu unchiul meu care a decedat in 1995.Vreau sa stiu daca fiica unchiului meu poate avea vre-un drept asupra terenului din moment ce mama mea l-a folosit cu buna credinta si l-a platit timp de 30 de ani..??,si daca mama mea poate dobandi titlul prin "uzucapiune". Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 11:35, 21 August 2010
Sa deschida proces-uzucapiune.

andymaurul
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate Dragomir Marius Traian Dragomir Marius Traian Vreau sa stiu daca mama mea poate dobandi titlu de proprietate al unui imobil pe care il plateste cu acte de 30 de ani la primarie .Mentionez ca imobilul ... (vezi toată discuția)
Am o problema AVOCAT C AVOCAT C teren cumparat in 1935 de bunica mea. In anul 1971 sub titlu de proprietar , dar fara un act (doar ca asa scrie pe autorizatia de constructie) tatal meu ... (vezi toată discuția)
Revendicare Gisela Eremia Gisela Eremia Buna ziua as avea o intrebare si v-as fi foarte recunoscatoare pentru raspunsul dumneawoastra. Am mai postat aici aceasta intrebare insa de fiecare data am ... (vezi toată discuția)