avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Vreau sa stiu daca mama mea poate dobandi titlu de proprietate al unui imobil pe care il plateste cu acte de 30 de ani la primarie .Mentionez ca imobilul apartinea bunicului meu,(decedat in 1980) .Tatal meu a decedat si el tot in 1980.Mama mea il plateste de atunci la primarie,dar nu a iesit din indiviziune cu unchiul meu,decedat si el in 1995.Vreau sa stiu daca fiica unchiului meu poate avea vre-un drept asupra acestui imobil...?si ce modalitate exista pentru obtinerea titlului de proprietate..!
Poate fi dobandit prin "uzucapiune"...? Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 18:34, 21 August 2010
Trebuie sa deschida partaj succesoral si iesire din indiviziune.Nu am inteles daca mama este fiica acestui bunic decedat in 1980 sau era tatal? Poate incerca si pe calea uzucapiunii, incercand sa se judece cu Statul Roman fara a afla unchiul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate!!m Dragomir Marius Traian Dragomir Marius Traian Mama mea plateste impozitul pe un teren intravilan pe care l-a posedat si folosit timp de 30 de ani. Mentionez ca terenul apartinea bunicului meu,(decedat ... (vezi toată discuția)
Succesiune - recunoasterea dreptului de proprietate vionica vionica Buna ziua! revin cu problema mea. Locuiesc intr-un imobil din care am mostenit jumatate de la bunica mea. Cealalta jumatate este a verilor mei, care au ... (vezi toată discuția)
posesorul de rol in registrul agricol este considerat proprietar? monalisa1116 monalisa1116 Buna ziua, As dori un raspuns la o intrebare: daca dupa decesul bunicii matusa mea si unchiul meu (decedati acum)si-au impartit si trecut in rolul fiecaruia ... (vezi toată discuția)